Víte, kde je Restaurace U maminky?

6.1.

Víte, kde je Restaurace U maminky?

Víte, kde je Restaurace U maminky?

Již od 19. prosince minulého roku funguje na Pardubickém mezinárodním letišti rodinná restaurace s příznačným názvem ,,U maminky“. Její jméno prý kolektiv vybral právě kvůli tomu, že veškeré jídlo, které zde ochutnáte, je vařeno - maminkou. Otevření této restaurace znamenalo pro personál spoustu času, tvrdé práce, učení stále se měnících trendů v gastronomii, ale hlavně se splnil jejich velký sen. Obsluhu tu mají prvotřídní. Starat se o vás bude Vlastimil Mette, který komunikuje a doporučuje hostům jen to nejlepší již přes 10 let. Může se pochlubit tím, že je jeden z 15 nejlepších v čepování piva v České republice. O hosty se opravdu stará s noblesou a dokáže jim vybrat jen to nejlepší z jídla i pití. Jídlo "U maminky" vaří s láskou a pouze z domácích ingrediencí. Na stůl vždy doručí pouze domácí a poctivou stravu, zkrátka jako od maminky. Vaří ji pro návštěvníky Karin Metteová, pro kterou bylo 30 let vaření v domácnosti tou nejlepší praxí. Ochutnáte-li od ní domácí těstoviny nebo omáčky se staročeským knedlíkem, nebudete možná chtít nic jiného. Pokud přijdete posedět na kávičku s dezertem, nečekejte pak ty typické jako medovník, nebo jiné dodávané dorty v krabicích. Jak již název restaurace napovídá, nabízejí tady poctivě upečené moravské koláče, štrúdl a další dobroty. V létě se můžete těšit na odlehčené ovocné dezerty. Jste-li milovníky dobré kávy, dopřejte si presso od italské značky Maranello. Každý, kdo má rád dobrou kávu jistě ocení její sílu spojenou se sametovou jemností. Máte-li raději sladší variantu teplého nápoje, okuste čokoládu. S takovou, jakou mají tady, jste se setkali jen v jižní Itálii. Je krásně krémová, hustá, s chutí opravdové čokolády a dostanete ji s řádným kopečkem domácí šlehačky. Interiér restaurace se "U maminky" snažili ladit do příjemných teplých tónů, aby u hostů vzbudil pocit tepla a cítili se tu co možná nejpříjemněji. Při příchodu můžete nahlédnout velkým oknem do krásné, moderní a nadčasové kuchyně, která v sobě skrývá ty nejnovější technologie proto, aby pokrm byl připraven co nejzdravěji bez zbytečného přepáleného tuku. "Na závěr bychom Vám doporučili naši restauraci navštívit a přesvědčit se, že vše co jste si nyní měli možnost přečíst je pravda. Budeme se ze všech sil snažit, aby k zážitku z jídla se přidal pocit, že jste se vrátili do dětství, kdy Vám maminka na stůl nosila je to nejlepší z její kuchyně. Příjemný zážitek Vám přeje kolektiv restaurace U maminky," vzkazují její zaměstnanci.

Další zprávy z kategorie "Společnost"

23.11.

Na Galavečeru ocení dobré duše dobrovolníků, neziskovek a firem Pardubice – 16. prosince 2016

Galavečer je pozitivní jiskrou na konci roku, období kdy bychom si měli připomenout, co dobrého se podařilo vykonat. Chceme ve společnosti rozset šlechetné myšlenky pomoci druhým a všem ukázat, že dnešní doba není tak zlá, jak se zdá. V lidech je stále mnoho dobra, je dobré si jej připomínat. Dobrovolníci pomáhají dětem, seniorům i handicapovaným zvládat jejich životní situace, neziskovky o ně pečují a firmy chtějí zlepšovat život ve svém okolí, poděkování je základní maličkostí, kterou jim můžeme dát“ přibližuje ideu galavečera místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR Miluše Horská, které je i místopředsedkyní pořádající Koalice nevládek Pardubicka.

Společnost celý článek
7.8.

Jana a Lenka si řekli své „ano“ v Pardubicích

Obřad byl slavnostního charakteru s nezbytnou výměnou snubních prstýnků a novomanželským polibkem.

Společnost celý článek
5.5.

Rock for People přidává den – vrací se Večírek pro nedočkavé

Do finální podoby pondělního line-upu budou moci zasáhnout i sami fanoušci, hned pětice kapel totiž vzejde z hlasování v mezinárodní hudební soutěži Planetrox. Do té se kapely mohou hlásit do 5. května, pět z nich s nejvíce body se následně představí na Rock for People, a přímo na místě porota rozhodne, kdo si vyrazí zahrát na jeden z největších kanadských festivalů Envol et Macadam v Quebecu. Více na www.planetrox.ca.

Společnost celý článek
20.7.

Trať Německý Brod - Pardubice na starých pohlednicích

V knize jsou historické pohlednice jak ze stavby, tak i z prvních let provozu této železniční tratě.

Společnost celý článek
4.12.

V Oucmanicích finišuje druhá etapa výstavby ekocentra

Bude nutné vyvolat jednání přímo na ministerstvu životního prostředí, protože jsou projekty zdržovány liknavostí.

Společnost celý článek
30.11.

Dobrovolníci, neziskovky, odpovědné firma - trio, které pomáhá

„Práce pro druhé, ať už v neziskovkách nebo jako dobrovolník je založena na srdcích - když se lidé spojí, má to vždy velkou sílu. Věnujte proto svým drahým ale i těm, které tak úplně neznáte a víte, že jsou opuštění, to nejcennější, co máme, a to je vzájemnost a svůj čas,“ pronesla na závěr senátorka Miluše Horská, která je i místopředsedkyní pořádající Koalice nevládek Pardubicka.

Společnost celý článek
Webdesign a webhosting: Webovy servis - SEO - Váš hosting