Víte, kde je Restaurace U maminky?

6.1.

Víte, kde je Restaurace U maminky?

Víte, kde je Restaurace U maminky?

Již od 19. prosince minulého roku funguje na Pardubickém mezinárodním letišti rodinná restaurace s příznačným názvem ,,U maminky“. Její jméno prý kolektiv vybral právě kvůli tomu, že veškeré jídlo, které zde ochutnáte, je vařeno - maminkou. Otevření této restaurace znamenalo pro personál spoustu času, tvrdé práce, učení stále se měnících trendů v gastronomii, ale hlavně se splnil jejich velký sen. Obsluhu tu mají prvotřídní. Starat se o vás bude Vlastimil Mette, který komunikuje a doporučuje hostům jen to nejlepší již přes 10 let. Může se pochlubit tím, že je jeden z 15 nejlepších v čepování piva v České republice. O hosty se opravdu stará s noblesou a dokáže jim vybrat jen to nejlepší z jídla i pití. Jídlo "U maminky" vaří s láskou a pouze z domácích ingrediencí. Na stůl vždy doručí pouze domácí a poctivou stravu, zkrátka jako od maminky. Vaří ji pro návštěvníky Karin Metteová, pro kterou bylo 30 let vaření v domácnosti tou nejlepší praxí. Ochutnáte-li od ní domácí těstoviny nebo omáčky se staročeským knedlíkem, nebudete možná chtít nic jiného. Pokud přijdete posedět na kávičku s dezertem, nečekejte pak ty typické jako medovník, nebo jiné dodávané dorty v krabicích. Jak již název restaurace napovídá, nabízejí tady poctivě upečené moravské koláče, štrúdl a další dobroty. V létě se můžete těšit na odlehčené ovocné dezerty. Jste-li milovníky dobré kávy, dopřejte si presso od italské značky Maranello. Každý, kdo má rád dobrou kávu jistě ocení její sílu spojenou se sametovou jemností. Máte-li raději sladší variantu teplého nápoje, okuste čokoládu. S takovou, jakou mají tady, jste se setkali jen v jižní Itálii. Je krásně krémová, hustá, s chutí opravdové čokolády a dostanete ji s řádným kopečkem domácí šlehačky. Interiér restaurace se "U maminky" snažili ladit do příjemných teplých tónů, aby u hostů vzbudil pocit tepla a cítili se tu co možná nejpříjemněji. Při příchodu můžete nahlédnout velkým oknem do krásné, moderní a nadčasové kuchyně, která v sobě skrývá ty nejnovější technologie proto, aby pokrm byl připraven co nejzdravěji bez zbytečného přepáleného tuku. "Na závěr bychom Vám doporučili naši restauraci navštívit a přesvědčit se, že vše co jste si nyní měli možnost přečíst je pravda. Budeme se ze všech sil snažit, aby k zážitku z jídla se přidal pocit, že jste se vrátili do dětství, kdy Vám maminka na stůl nosila je to nejlepší z její kuchyně. Příjemný zážitek Vám přeje kolektiv restaurace U maminky," vzkazují její zaměstnanci.

Další zprávy z kategorie "Společnost"

16.3.

Profesor Jiří Drahoš má jednu z posledních přednášek ve funkci předsedy Akademie věd ČR - na Univerzitě Pardubice

Poslední část přednášky rozvede příspěvek Akademie věd k řešení závažných problémů a výzev, kterým čelí naše společnost. Nebudou chybět ani zajímavosti o samotné Akademii věd ČR, zaměřené na aktuální témata spojená s českou vědou, a prostor pro dotazy v samém závěru přednášky.

Společnost celý článek
1.12.

Pardubice: Sníh zaměstnává techniku i lidi

Už v neděli kolem 21. hodiny začali s úklidem čerstvého sněhu na nejdůležitějších městských komunikacích.

Společnost celý článek
7.2.

Radní Škaryd se stal kandidátem na senátora za ČSSD

Při nominační konferenci porazil okresní předsedkyni Chrudimi Ludmilu Navrátilovou o 6 hlasů.

Společnost celý článek
7.3.

Znalostní soutěž EUROTIME 2012 začíná

Vyplněný kvíz, vč. kontaktů, je nutné doručit do 30. dubna 2012 poštou, mailem či osobně.

Společnost celý článek
10.6.

Nejvíce láká Slovensko, Rakousko a Německo

Nejvíce se podnikatelé zajímají o podmínky podnikání „u sousedů“ na Slovensku.

Společnost celý článek
21.2.

Kraje se postavily za rychlejší výstavbu silnic

Ivo Toman se v pondělí 19. února zúčastnil společného jednání představitelů tří krajů

Společnost celý článek
Webdesign a webhosting: Webovy servis - SEO - Váš hosting