Víte, kde je Restaurace U maminky?

6.1.

Víte, kde je Restaurace U maminky?

Víte, kde je Restaurace U maminky?

Již od 19. prosince minulého roku funguje na Pardubickém mezinárodním letišti rodinná restaurace s příznačným názvem ,,U maminky“. Její jméno prý kolektiv vybral právě kvůli tomu, že veškeré jídlo, které zde ochutnáte, je vařeno - maminkou. Otevření této restaurace znamenalo pro personál spoustu času, tvrdé práce, učení stále se měnících trendů v gastronomii, ale hlavně se splnil jejich velký sen. Obsluhu tu mají prvotřídní. Starat se o vás bude Vlastimil Mette, který komunikuje a doporučuje hostům jen to nejlepší již přes 10 let. Může se pochlubit tím, že je jeden z 15 nejlepších v čepování piva v České republice. O hosty se opravdu stará s noblesou a dokáže jim vybrat jen to nejlepší z jídla i pití. Jídlo "U maminky" vaří s láskou a pouze z domácích ingrediencí. Na stůl vždy doručí pouze domácí a poctivou stravu, zkrátka jako od maminky. Vaří ji pro návštěvníky Karin Metteová, pro kterou bylo 30 let vaření v domácnosti tou nejlepší praxí. Ochutnáte-li od ní domácí těstoviny nebo omáčky se staročeským knedlíkem, nebudete možná chtít nic jiného. Pokud přijdete posedět na kávičku s dezertem, nečekejte pak ty typické jako medovník, nebo jiné dodávané dorty v krabicích. Jak již název restaurace napovídá, nabízejí tady poctivě upečené moravské koláče, štrúdl a další dobroty. V létě se můžete těšit na odlehčené ovocné dezerty. Jste-li milovníky dobré kávy, dopřejte si presso od italské značky Maranello. Každý, kdo má rád dobrou kávu jistě ocení její sílu spojenou se sametovou jemností. Máte-li raději sladší variantu teplého nápoje, okuste čokoládu. S takovou, jakou mají tady, jste se setkali jen v jižní Itálii. Je krásně krémová, hustá, s chutí opravdové čokolády a dostanete ji s řádným kopečkem domácí šlehačky. Interiér restaurace se "U maminky" snažili ladit do příjemných teplých tónů, aby u hostů vzbudil pocit tepla a cítili se tu co možná nejpříjemněji. Při příchodu můžete nahlédnout velkým oknem do krásné, moderní a nadčasové kuchyně, která v sobě skrývá ty nejnovější technologie proto, aby pokrm byl připraven co nejzdravěji bez zbytečného přepáleného tuku. "Na závěr bychom Vám doporučili naši restauraci navštívit a přesvědčit se, že vše co jste si nyní měli možnost přečíst je pravda. Budeme se ze všech sil snažit, aby k zážitku z jídla se přidal pocit, že jste se vrátili do dětství, kdy Vám maminka na stůl nosila je to nejlepší z její kuchyně. Příjemný zážitek Vám přeje kolektiv restaurace U maminky," vzkazují její zaměstnanci.

Další zprávy z kategorie "Společnost"

24.10.

Hejtman Radko Martínek oznámil své rozhodnutí

„Regionální politika mě vždy bavila a baví".

Společnost celý článek
16.12.

Zlato za sladkou delikatesu putovalo do Chrudimi

Fantazie a trénink, to jsou podle Petra Plojara dva klíče, které jej k úspěchu v soutěži dovedly.

Společnost celý článek
25.4.

Cukráři a kuchaři mají svou soutěž

Soutěž se konala v sousedním Hradci Králové, ale své zastoupení tu měl i Pardubický kraj. Za Pardubický kraj se do soutěže zapojily Střední odborná škola a SOU obchodu a služeb Chrudim, Střední škola potravinářství a služeb Pardubice, Labská hotelová střední škola a SOU Pardubice s.r.o. a Střední odborná škola a SOU Polička.

Společnost celý článek
19.5.

Poběžte s Tescem pro život podruhé!

Všichni účastníci přispějí Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek účastnickým poplatkem, jehož minimální výše je 150 korun..

Společnost celý článek
19.10.

Night shopping v hororovém stylu v Paláci Pardubice

Od 16:00 se můžete těšit na Pepu Kudrnu, který zahájí celou akci dětským programem. Ten bude plný hororových her, soutěží, workshopů, apod a děti se mohou těšit i na drobné odměny. V 19:00 převezme mikrofon známý český moderátor Honza Musil.

Společnost celý článek
3.4.

Cyklopecky startují letos už od dubna

„Cyklopecky už asi není potřeba podrobně představovat, je to především inspirace pro aktivní výlety po Pardubickém kraji. V tomto ročníku se nám opět podařilo natipovat nové trasy,“ představil letošní ročník radní pro cestovní ruch a sport René Živný a pokračoval: „Například na Pardubicku můžete vyrazit podél Opatovického kanálu až do Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem, nebo projet místy zaslíbenými milovníkům houbaření na Holicku. Při cestách ochutnáte gastronomické speciality v Železných horách a navštívíte památkové rezervace a zóny v Českomoravském pomezí. Razítka budou například i na hradě Svojanov nebo na zámku v Nových Hradech. Pro milovníky kopcovitého terénu jsme pak vybrali trasy v masivu Králického sněžníku a v Orlických horách.“

Společnost celý článek
Webdesign a webhosting: Webovy servis - SEO - Váš hosting