Kam na polední meníčko v Pardubicích?

13.9.

Kam na polední meníčko v Pardubicích?

Každý občas nestíhá nebo nemá možnost uvařit si chutné domácí jídlo. Portál www.menicka.cz plní velmi účelně svoji funkci, protože vyhledá ve Vašem okolí restaurace, které denní menu podávají. Vy máte možnost, dle Vaší chuti, rozpočtu či lokality, vybrat si to nejlepší. V Pardubicích své obědy zveřejňuje 74 gastronomických provozoven.

Proč ztrácet čas hledáním na jednotlivých webových stránkách konkrétních restaurací, když můžete mít všechny Vaše oblíbené restaurace a jejich polední menu jako na dlani na jedné adrese.

Jedná se o užitečnou službu, která má pomoci především v rychlé orientaci: Co? Kde? A pochopitelně: Za kolik? Na jedno kliknutí máte k dispozici ucelený přehled všech meníčkových provozů, které můžete v Pardubicích navštívit,“ uvedl spoluzakladatel služby Jakub Lukáš.

Menicka.cz fungují na území České republiky od roku 2003 – jedná se o etablovaný portál na internetovém kolbišti. Databáze čítá víc než 4000 aktivních gastronomických provozů. Jedná se o jejich přehled napříč Českou republikou. Návštěvník zde nalezne nejenom aktuální denní nabídku svých oblíbených restaurací, ale také stálé jídelní lístky, akce, fotografie a jiné doplňující informace.


Dobrou chuť všem

Další zprávy z kategorie "Společnost"

6.8.

Informace o chřipce nového typu

Pardubická krajská nemocnice poskytuje informace ve všední dny od 8 do 12 hodin na informační lince 840 111 246.

Společnost celý článek
1.6.

Pardubický zámek se v sobotu promění v zoo

Odpoledne v tropech se bude konat ve výstavním sále Zámku Pardubice.

Společnost celý článek
26.2.

Z nezaměstnaných cizinců se stávají podnikatelé

Cizinecká policie eviduje v současné době na Pardubicku pobyt 4200 cizinců ze třetích zemí.

Společnost celý článek
10.4.

Kraj poskytne finanční dar obětem zemětřesení

„Vzpomeňme společně na tragicky zemřelé mladé lidi při pátečních bohoslužbách,“ ...

Společnost celý článek
25.9.

Krouhané zelí zkrátka v supermarketu nekoupíte!

O kvalitní kysané zelí je stále věší zájem. Lidé si je často nakládají sami doma.

Společnost celý článek
8.11.

Pardubičtí studenti se zapojili do gastronomické soutěže Svačina roku. Nejlepší si rozdělí 25 000 Kč.

První kolo soutěže je korespondenční. Soutěžící připraví a nafotí pokrm, který zašle společně s vyplněným průvodním listem. Ten musí obsahovat kalkulační list a technologický postup přípravy. Každý soutěžící může zaslat jeden recept. Odborná porota v čele s Vladimírem Pickou vybere 10 nejlepších, které postoupí do finálového kola.

Společnost celý článek
Webdesign a webhosting: Webovy servis - SEO - Váš hosting